LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

Š. m. kovo 13 d. elektroniniu būdu įvyko Matematikos ir informatikos fakulteto Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto direktoriaus rinkimai.

Rinkėjų skaičius: 38. Rinkimuose dalyvavo: 36. Rinkimai laikomi įvykusiais.

Balsų pasiskirstymas:

 

Kandidatai Pasirinkimas           
Pasirinkimų sk.
Virginijus Marcinkevičius            Pritariu 10
  Susilaikau 26
Gintautas Tamulevičius Pritariu 20
  Susilaikau 16
Julius Žilinskas Pritariu 6
  Susilaikau 30

 

 

Pastabos:

Remiantis Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto Instituto direktoriaus rinkimų tvarkos aprašu „Direktorius laikomas išrinktu, jei už jį balsavo daugiau nei pusė rinkimų teisę turinčių Instituto darbuotojų”.

„Įvykusių Direktoriaus rinkimų rezultatus Fakulteto rinkimų komisija ne vėliau kaip kitą darbo dieną raštu praneša Dekanui. Išrinktą Direktorių Dekanas teikia tvirtinti Tarybai. Jei Taryba kandidatūros paprastąja balsų dauguma nepatvirtina, su išrinktu Direktoriumi darbo sutartis nesudaroma ir Taryba skelbia pakartotinius Direktoriaus rinkimus“.

„Direktoriaus rinkimų rezultatai ne vėliau kaip per dvi darbo dienas nuo jų paskelbimo gali būti skundžiami Centrinei rinkimų komisijai, kuri ne vėliau kaip per penkias darbo dienas išnagrinėjusi skundą gali rinkimų rezultatus palikti nepakeistus arba pripažinti rinkimus negaliojančiais. Centrinės rinkimų komisijos sprendimas dėl pateikto skundo yra galutinis. Pripažinus rinkimus negaliojančiais, skelbiami nauji rinkimai.“

MIF rinkimų komisija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku